Vijesti

  DIZAJN

  GRAFIČKI DIZAJN

  Sve vrste grafičkog, korporativnog i brend dizajna za vas i vaše klijente. Vodimo računa o imidžu, standardima i vizuelnom identitetu kompanije u svim aspektima poslovanja. Od logotipa, preko vizit kartica, vozila, brošura, kataloga, pa sve do tekstila, uniformi, zastava i banera. Naš tim dizajnera je tu da vas posavjetuje i pomogne da ostvarite viziju koju imate.

  WEB DIZAJN

  Dizajn i izrada web prezentacija i aplikacija po standardima svjetskog koncorzijuma za web aplikacije - W3C. Uz sve aplikacije nudimo i podršku za održavanje i obuku za korištenje istih. Web prezentacija kao najmoderniji i najpristupačniji sistem za reklamiranje i predstavljanje na globalnom nivou je nezabilazna stvar u modernom poslovanju svake firme.
   

  MEDIA

  Nudimo i usluge fotografisanja i snimanja: događaja, proizvoda, reklama.
  Izradu motion grafika, insertera i spotova.
  Montažu audio i video materijala.
  Komponovanje i izradu džinglova, muzike po narudžbi, radio reklama.

  MARKETING

  ATL Kampanje - sve vrste reklamiranja usmjerenog ka najširoj mogućoj publici na određenom geografskom prostoru. Radio, TV reklame, bilbordi, plakati, lightboxovi.
  BTL Kampanje - usmjerene kampanje, lično predstavljanje proizvoda, uručivanje promotivnog materijala.


  Sve vrste digitalnih kampanja


  - Facebook/instagram kampanje - savjetovanje, vođenje stranica i profila, generisanje sadržaja, izrada redovnih i sponzorisanih objava, optimizacija engagement grupa, izrada strategija oglašavanja, izvještavanje o uspjehu kampanja, komparativno izvještavanje o odnosu realizovane kampanje i uticaju kampanje na poslovanje/zadati cilj.


  - Google kampanje - Search Network campaign, Display Network campaign, Shopping campaign, Video campaign, App campaign. Savjetovanje, preporuka i izrada strategija oglašavanja. Izvještaj o uspjehu kampanje.

   

  KLIJENTI